Growfit's blog

Katri's thoughts about Growfit

Kerrotko itsestäsi muutamalla lauseella?

Moikka! Mun nimi on Katri, 31, ja asun Helsingissä.
Olen työskennellyt ravintola-alalla noin 15 vuotta ja kokemukseen mahtuu kaikkea klubeista fine-dining:iin. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella Helsinki Design Schoolissa sisustussuunnittelijaksi ja valmistun ensi keväällä.


Miten kuulit GrowFitistä ensimmäisen kerran?

Tutustuin GrowFitiin ensimmäisen kerran ennen koronaa. Olin töissä samassa ravintolassa GrowFitin nykyisen omistajan kanssa ja hän kertoi minulle haaveestaan tuoda markkinoille sellainen palvelu, joka helpottaisi ihmisiä pääsemään tavoitteisiin ja ylläpitämään niitä. Tämä sai heti meillä töissä paljon kiinnostusta varsinkin urheilevilta kolleegoilta, koska heille ei ollut markkinoilla mitään ”meal-preppaus”-tyylistä palvelua ja kaloreiden, hiilareiden ja makrojen laskeminen sekä ruuan valmistaminen vei heiltä paljon aikaa. En tiennyt mitä odottaa aluksi, koska vastaavaa palvelua ei ollut markkinoilla, mutta tiesin, että suunnitelma oli hyvä ja minä sekä moni ystävä ei malttanut odottaa tätä palvelua!


Kerro meille millainen kokemus sinulla on GrowFitista?

Ensimmäisen kerran kokeilin GrowFitin annoksia testi-tyylisesti kolmisen vuotta sitten. Nyt 2022 alkuvuodesta GrowFit lanseerasi uuden ”Detox” 2-päivän puhdistuksen ja koska olen paastonnut aiemminkin, mielestäni tämä oli kiinnostava aluevaltaus ja halusin kokeilla sitä. Yllätyksekseni energiatasoni pysyi hyvänä molemmat päivät ja paasto oli erittäin miellyttävä. Aiemmin itse paastoja tehneenä niin en ole ollut niin vireä ja energinen kuin tämän GrowFitin Detoxin aikana.
Detoxin jälkeen olo oli kevyt ja puhdas, päätin että muutaman kuukauden päästä haluan kokeilla Daily1500-ohjelmaa. Nyt aloitan kuukauden mittaisen Daily1500 ja odotan eniten sitä että syön säännöllisesti neljä kertaa päivässä. Tällä hetkellä hektisen elämäntilanteen takia normaali ruokailurytmi näyttää tältä -> herään ja juon vettä, unohdan syödä aamiaisen, menen töihin, huomaan klo 18 että heikottaa, syön jotain, pääsen töistä ja menen nukkumaan. Herään yöllä nälkään ja syön leivän ja menen takas nukkumaan. Tällä mallilla syön siis kerran päivässä töissä ja sitten yöllä jotain pientä. Haluan saada tasapainoa ruokailurytmiin ja haluan nähdä millaiset positiiviset vaikutukset sillä on omaan oloon :)


Haluatko vielä kertoa jotain?

Odotan innolla kuukauden annoksia ja haluan yllättää itseni, siksi en ole katsonut niitä etukäteen netistä. Eniten odotan sitä, että teen itselleni aikaa syödä neljä kertaa päivässä, koska tällä hetkellä laiminlyön oman ruokailuni ja syön silloin kun muistan tai alkaa heikottaa. Haluan GrowFitilla luoda itselleni paremman ja helpomman arjen ja samalla pitää itsestäni huolta :)
Customers' stories